Вишиванка чоловіча

Чоловіча вишиванка СЧ-259

Вишиванка чоловіча

В інтернет магазині вишиванок Oleshchuk.com ви знайдете великий асортимент чоловічих вишиванок та вишитих сорочок. Вишиванки білим по білому (полтавська вишивка), вишиванки з бісеру, полуботки, літні вишиванки та інші – все це можна замовити у нас. 

Як обрати собі вишиванку?

Вишита сорочка повинна підкреслювати та прикрашати свого власника. Саме тому індивідуальний підхід до кожного клієнта є важливим. Вишиванки поділяються на вишиванки, вишиті на полотні та вишиванки зі вставками. Вишиванки, вишиті на полотні вважаються дорогоціннішими, вишуканішими, проте потрібно виходити з потреби людини і її гаманця. Якщо розглядати вишиванки, вишиті на полотні, то одразу розуміється – що це оригінальна, індивідуальна вишиванка, проте недешева. Виконана на високому рівні вишиванка на полотні дає тінь на вишиванку зі вставкою. Проте вишиванка зі вставкою є дешевша, практичніша. Вставку можна відпороти зі старої сорочки і вшити в нову. Таким чином оновити свою сорочку.  Також для вибору власної вишиванки може допомогти відеогалерея.

Для вибору кольорів ниток для вишиванки багато хто керується кольором очей. Хороший метод. Проте кольорова гама чоловічої вишиванки повинна підкреслювати і характер чоловіка. Масивність візерунку повинна бути пропорційною до розмірів майбутнього власника.

Весільні вишиванки займають провідне місце. У нашому магазині ви можете замовити весільні комплекти вишиванок, які будуть гармоніювати між собою або просто вишиванки–половинки – розроблені дві вишиванки для закоханих які будуть доповняти один одного і виглядати як одне ціле.

Проте крім того, важливим є поділ вишиванок за типом крою. За кроєм чоловічі вишиті сорочки поділяються на три види:

  • сорочки без плечових швів
  • сорочки із застібкою
  • сорочки із застібкою, прикритою манишкою

Як обрати, який тип крою підійде вам? Найкращий метод – це метод примірки.

У свою чергу кожна група поділяється на три підгрупи :

  • сорочки без коміра
  • сорочки з коміром-стійкою
  • сорочки з відкладним коміром

Що стосується рукавів, то кожна підгрупа поділяється на: вишиванки з прямими рукавами без манжетів та вишиванки з рукавами, зібраними під манжет. 

Тут багато розписувати немає змісту, як то кажуть, одна картинка коштує 10000 слів. Тому дивіться зразки, які вже виготовлялись, при бажанні створюйте і придумуйте свою вишиванку згідно пунктів, які є вище і звертайтесь у наш інтернет магазин вишивакок - дизайн вишиванки для вас можемо створити і ми.

МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ

facebook logo twitter logo instagram youtube

НАШІ КОНТАКТИ

Магазин вишиванок Олещук. ТВК "Південний", Перша лінія 2/50, 2 поверх (раніше ТЦ Європа, 201а).